Balustrades

Balustrades

In alle soorten en maten

Balustrades

Alle soorten balustrades op maat

Balustrades komen er net als trappen in vele soorten en maten. Ze zijn er om te voorkomen dat je bij een hoogteverschil naar beneden zou vallen. Daarom worden ze geplaatst bij een trap, balkon, galerij, vides of dakterras. In de eerste plaats gaat het natuurlijk om de veiligheid. Het ene project vraagt om een functionele, goedkope stalen balustrade die gewoon moet voldoen aan het bouwbesluit.  Andere projecten hebben juist een stalen balustrade nodig die ook meteen een blikvanger is in de ruimte. Wat u ook zoekt, bij Paragraaf 32 bent u ervan verzekerd dat u kwaliteit krijgt. 

 

Wij doen meer dan alleen maar het maken en plaatsen van stalen trappen en balustrades. Vanaf de start van het project denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten van de gebruiksfunctie is van de ruimte waar de balustrade in komt te staan. 

 

Het moet natuurlijk niet alleen passen en mooi zijn, maar het moet ook voldoen aan de eisen. We doen daarom altijd een sterkteberekening en detailberekeningen. Door hier van tevoren al over na te denken kunnen we rekening houden met de opbouw van de balustrade. 

Andere materialen

Een stalen balustrade, gecombineerd met glas, krijgt een strakke, moderne uitstraling. Als u niet wilt dat er nog openingen in de balustrade zijn, bijvoorbeeld voor de veiligheid van kleine kinderen, dan is glas een goede optie. De balustrade is dan helemaal dicht. Uiteraard gebruiken we hiervoor sterk en veilig glas. Staal en rvs is ook altijd een goede combinatie. De balustrade krijgt dan meteen een strakke look. Welk design u ook in gedachten heeft, wij maken het graag werkelijkheid voor u.

Meer informatie

Sierbalustrades

Balustrades hoeven niet alleen functioneel te zijn. Sommige ruimtes vragen om een designbalustrade. Eentje die echt een blikvanger is en een aanvulling op de ruimte. Ook dat kunnen wij voor u ontwerpen en fabriceren. Wij helpen u graag met een stalen sierbalustrade op maat. We kunnen hiervoor alleen staal gebruiken, maar ook materialen zoals glas, hout, of rvs kunnen we hierin verwerken. En of u nu een moderne balustrade wil, of juist een klassieke met sierspijlen en ornamenten, wij kunnen alles voor u maken. 

 

Gerelateerde Projecten

Glazen balustrade en hekwerken

Totaalproject trappen, balustrades & hekwerken

Voor dit appartementencomplex hebben wij voor de aannemer alle onderdelen van paragraaf 32 getekend, geleverd en gemonteerd. En het gaat in dit geval dan om  balustrades ten behoeve betontrappen, balkons en galerijen. 

Project bekijken
Stalen entreetrap

Entreetrap kantoorgebouw

Een mooie stalen rechte gepoedercoate steektrap die is geplaatst in de entree van Jarola in Coevorden. Een echte blikvanger!

Project bekijken
Zwarte stalen steektrap

Steektrap met verticale lamellen

Deze rechte steektrap met tussenbordes is qua balustrades en bijbehorende hekwerken voorzien van verticale lamellen.

Project bekijken
 • Korte lijnen

  Korte lijnen

  Vanaf stap een denken wij met u mee over de trappen en balustrades.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  Oog voor de gebruikersfunctie van de trap. Functioneel en conform regelgeving.

 • Innovatief

  Innovatief

  Modern, met staal en rvs. Klassiek, een sierlijke wenteltrap; geen ontwerp is ons te gek.

Vraag uw offerte aan

Type project

Heeft u tekeningen van de trap(pen) en/of balustrade(s) waar u een offerte voor wilt ontvangen? Deze dan graag hier uploaden.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
Paragraaf32