Trappen

Trappen

Stalen trappen in alle soorten en maten

Stalen trappen

Een design- of industriële trap

Welke wens u ook heeft voor een stalen trap, wij kunnen het voor u maken. Het kan een functionele, industriële trap zijn voor een kantoorpand, of een sierlijke designtrap met luxe materialen zoals hout, natuursteen, glas of rvs. Een groot voordeel van een stalen trap is dat het makkelijk in onderhoud is. Bijna al het staalwerk wordt gepoedercoat. Deze coating voorkomt dat het staal gaat roesten en is vuilafstotend en krasvrij. U kunt bij ons terecht voor wenteltrappen, spiltrappen en steektrappen. Bent u benieuwd wat we allemaal hebben gedaan? Bekijk dan de pagina projecten. 

Stalen wenteltrap

Een stalen wenteltrap gaat niet in een rechte lijn omhoog, maar draait rondom een centraal punt naar boven. Een stalen wenteltrap ondersteunt zichzelf omdat deze aan de eerste traptrede en de laatste traptrede is vastgezet. De traptreden lopen om een open ruimte in het midden naar boven. Het heeft vaak een wat sierlijke uitstraling. 

 

We kunnen stalen wenteltrappen maken van verschillende hoogtes en verdraaiingen. Misschien gaat uw voorkeur wel uit naar een stalen wenteltrap in combinatie met andere materialen. Bijvoorbeeld een trap met houten traptreden of een wenteltrap met leuningen van glas. Maar ook betonnen traptreden behoren tot de mogelijkheden. Wat uw wens ook is, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. 

Stalen wenteltrap

Stalen spiltrap

Een spiltrap wordt vaak verward met een wenteltrap. Dit is niet zo gek, want ze lijken ook erg op elkaar. Net zoals een wenteltrap neemt ook een spiltrap niet veel ruimte in beslag. Ideaal voor als u een trap nodig heeft in een wat kleinere ruimte. Bij een stalen spiltrap zijn de treden vanuit het midden aan de paal (de spil) bevestigd. De trap draait 180 graden om de spil heen. De trap past daarom ook goed in een smal trapgat. 

 

Ook bij een spiltrap is het mogelijk om staal met andere materialen te combineren. Met glas of natuursteen kan een trap bijvoorbeeld een elegante en luxe uitstraling krijgen. Een trap wordt dan echt een aanwinst in uw interieur. 

Stalen spiltrap

Stalen steektrap

Behalve stalen wenteltrappen en stalen spiltrappen kunnen we voor u ook stalen steektrappen maken. Dit is een trap met een rechte lijn. De trap kunnen we maken met - of zonder bordes. Ook meerdere verdiepingen kunnen we voor u maken. We maken dan een compleet trappenhuis voor u. 

 

Sommige projecten vragen om een functionele steektrap, bijvoorbeeld in een grote bedrijfshal. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor de industriële stalen trap met geperforeerde traptreden of roostertraptreden.

 

Maar misschien bent u juist op zoek naar een wat luxere trap, voor in een kantoor. Een trap met een andere soort trapboom en andere materialen zodat de trap een net wat modernere uitstraling krijgt. Traptreden van hout geven de trap bijvoorbeeld weer een warmere uitstraling en geeft weer een heel andere sfeer aan de ruimte. 

Stalen steektrap
 • Korte lijnen

  Korte lijnen

  Vanaf stap een denken wij met u mee over de trappen en balustrades.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  Oog voor de gebruikersfunctie van de trap. Functioneel en conform regelgeving.

 • Innovatief

  Innovatief

  Modern, met staal en rvs. Klassiek, een sierlijke wenteltrap; geen ontwerp is ons te gek.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
Paragraaf32