Voor wie

Voor wie

Trappen, hekwerk en balustrades

Paragraaf 32 is is er voor aannemers en architecten die op zoek zijn naar een betrouwbare partner in stalen trappen en stalen balustrades. Maar uiteraard zijn wij er ook voor de particulier die graag een mooie stalen trap wil voor in huis of een andere plek. Het kan een groot project zijn, maar ook voor kleine projecten zijn wij de professionele partner die graag met u meedenkt. Van tekenfase tot oplevering zijn wij betrokken bij het project. En ook als u daarna nog hulp nodig heeft staan wij voor u klaar.

Aannemers

Stalen trappen in bedrijfshallen

We plaatsen veel stalen trappen en balustrades in bedrijfshallen. Sommige projecten hebben een eenvoudige en functionele, industriële stalen trap nodig die aan het bouwbesluit voldoet. Met aannemers denken we het liefst al vanaf het begin mee. Als we al in een vroeg stadium bij het project betrokken zijn, voorkomen we dat er achteraf allerlei dingen aangepast moet worden. Het liefst zijn we al vanaf de ruwbouwfase betrokken. Als er eerst wordt ingemeten waar de trappen moeten komen, kan namelijk daarna het tekenwerk erop aangepast worden.

Architecten

Stalen trap voor woning of kantoor

Wij zijn er ook voor de architect die zijn of haar eigen bouw coördineert. Sommige woningen of kantoren vragen om een bijzondere trap. Eentje die helemaal past bij het interieur en de sfeer van de ruimte. Misschien bent u op zoek naar een moderne, strakke trap van staal en rvs. Of vraagt de ruimte juist meer om een klassieke wenteltrap, met sierlijke verdraaiingen en ornamenten. Wat uw wens ook is, wij willen altijd met u brainstormen over de mogelijkheden. Communicatie en een goede afstemming met de opdrachtgever vinden wij namelijk erg belangrijk.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
Paragraaf32